12 Aralıkta evde kullandığımız Turkcell hattını Avea’ya taşıyıp kullanmak istedik. Benim normalde kullandığım hat da Avea olduğu için kullanımı rahat olur demişti. 12 Aralıktan beri numaranın taşınmasını bekliyoruz. Hattın içindeki kontörleri kullandık. Avea’ya hemen geçecek biz de o şekilde kullanacağız dedik. Bize verdikleri broşürde en geç 2 günde Avea diğer operatöre bildirim yapar ve en geç 2 gün içerisinde diğer operatör onay verir yazıyor. Yani toplam 4 gün. Şimdi reklamlarda bu sürenin 6 gün olduğunu söylüyorlar. Ona bir şey demiyorum belki prosedür değişmiştir. Ama biz başvuru yapalı tam 12 gün oldu. Hala ne Avea’dan ne de Turkcel’den ses çıkmadı. Avea bayisine gittiğimizde Turkcell numarayı vermek istemediği için işlemleri geciktiriyor dendi. Peki bu numara taşıma kolaylığı bunun için mi çıktı? Üyeleri mağdur edip kullandığı hattı da kullanılmaz hale getirmek için mi var? Numarayı vermek istemiyor da ne demek? Diğer Avea bayilerine durumu sorduğumuzda onalr da aynı cevabı verdi. Turkcell numarayı vermek istemiyor. Biz buradan işlemleri takip edemeyiz. Peki ben bu durumdan kimi sorumlu tutucam. Suçu Turkcell’e atan Avea yetkililerini mi? Yoksa olaydan haberi olmayan Turkcell yetkililerini mi? Kimle muhattap olmam gerekiyor?
Sonuç olarak bu numara taşıma olayını yine ismimize yakışır şekilde işleme koyduk. Yani FİYASKO!!
Konuyu İncele