25.11.2008 tarihinde bulundum KYK yurdundaki odamdaki dolabımdan HP marka dizüstü bilgisayarım (HP 510 Notebook PC) çalındı. Sevgili KYK yönetimi durumla hiç ilgilenmezken neredeyse çaldırmaysaydın kardeşim demedikleri kaldı.
Jandarma olayı araştırıyor. Ama hala bir sonuç çıkmadı. Elimizdeki bütün kaynakları değerlendirmeye çalışıyoruz. Umudumu kaybetmeye başladım maalesef. Etrafımdakilerin ilgisiziliği beni çılgına çevirdi. Özellikle KYK yönetimi! Yurdu aramadılar, resmi bir işlem başlatmadılar. Yurdu aramalarını defalarca istedim.
Cevapları: Onu çalan çıktan çıkarmıştır dışarı.
Bir olaya ancak bu kadar ilgisiz kalınabilir. Sabah 8 Akşam 5 keyif yapamaya alışan adamların kılı bile kıpırdamadı. Bana kendin ar yurdu. Odaları tek tek dolaş diyorlar. Bu ne kadar mantıklı Allah aşkına. Çalan adam ben çaldım buyur mu diyecek? Kim ciddiye alıp bana odasnı aratacak? Kamera kayıtlarına bakmaya çalışıyoruz. Kameradan anlayan br tane yetkili çıkmadı. Kayıtları yine ben aldım. Kayıtları incelememeye bile tenezzül etmediler. Kayıtları istediğimde ise “Kayıtlardan bir şey çıkmaz boşuna uğraşma” cevabını aldım. Ama yine de kayıtları ısrarla aldım. Neredeyse olayı bilerek örtbas etmeye çalışdıklarını düşünecem. Bu kadar mı ilgisiz olunur bu olaya? İnşallah bilgisayarım bulunur. Bu kadar ilgisizliğe ve engellere rağmen bulunur. O zaman o görevlilere güzel bir cevabım olacak.
Yazmk istediğim çok şey var aslında bu konu da ama şimdilik fazla zamanım yok maalesef.
Konuyu İncele